1690-vloeren_header.webp

Vloeren

De vloer is een kostbaar product waarvan je mag verwachten dat het jaren mee gaat. Voor zowel harde als zachte vloeren ben je bij Colors@Home aan het juiste adres. Bij ons vind je o.a. tapijt, pvc, laminaat, marmoleum en vinyl (bijv. Novilon).We adviseren je graag over de vloer die past bij jouw woonsituatie, wensen en budget. Om te voorkomen dat je teveel bestelt komen wij vooraf meten. En tegen een kleine vergoeding leggen wij de vloer ook voor je!

Duurzame vloeren in diverse uitvoeringen voor ieder budget

Jouw interieur is niet compleet zonder de volgende basis componenten: stevige wanden, een solide plafond en duurzame vloeren. Een goede vloer is onmisbaar en moet daarom van het juiste materiaal en de beste kwaliteit zijn, zodat je er héél lang van kunt genieten. Colors@Home biedt een grote collectie vloeren en vloerbedekking op maat aan, van tapijten tot pvc-vloeren, zodat de klant keuze heeft uit een ruim assortiment.

Door dit royale aanbod aan uitvoeringen en materialen, vind je ongetwijfeld de perfecte vloer voor jouw huis. Van onze vloeren kun je gegarandeerd jarenlang zorgeloos gebruik maken, zonder vroegtijdige slijtage of scheurtjes. Sta met beide benen op de grond, als je opzoek bent naar een interieurspecialist. Kies voor een vloer van Colors@Home voor een solide, kwalitatieve en bovenal prachtige toevoeging aan jouw interieur.

Vloeren op maat

Een geschikte vloer kopen kan voor de gemiddelde consument enigzins ingewikkeld zijn. Colors@Home biedt daarom deskundig advies over de juiste afmetingen, hoeveelheid en het beste materiaal voor jouw huis. De verschillende vloersoorten die wij aanbieden zijn allemaal bijzonder eigentijds en geven aan elk huis een speciale uitstraling. Jouw vloer oogt meteen zeer smaakvol met een prachtig tapijt in een frisse kleur. Of dacht je eerder aan een trendy karpet met een nette randafwerking? Colors@Home heeft daarnaast onderhoudsvriendelijke vloeren van:

  • Vinyl;
  • Laminaat;
  • PVC;
  • Tapijt.

Een vinyl, laminaat en pvc-vloer zijn erg hygiënisch en uitstekend geschikt voor mensen die slijtage aan hun vloeren zoveel mogelijk willen reduceren. Deze vloersoorten zijn bovendien leverbaar met diverse designs, zoals een hout- of tegelmotief. Hiermee krijgt u de look van een heuse tegel- of houten vloer zonder het moeizame onderhoud! Onze marmoleum vloer, vervaardigd uit natuurlijke bestanddelen, is perfect voor zij die milieubewust zijn en toch een adembenemend interieur willen met een stevige vloer in een frisse kleur.

Bij Colors@Home winkels staan de smaak en wensen van elke klant centraal, waardoor jouw vloeren precies zullen passen bij het interieur. Neem snel een kijkje in een van onze 150 winkels of maak een afspraak voor deskundig interieuradvies voor het uitkiezen en leggen van jouw ideale vloeren!

Vloer kopen en interieur verfraaien?

Heb je inmiddels de prachtige vloeren van Colors@Home in huis? Besteed meteen aandacht aan de rest van het interieur! Colors@Home heeft naast degelijke vloeren een breed assortiment aan raamdecoratie, behang, verf en overige decoratie voor jouw huis. Met onze trendy producten tover je jouw interieur om tot een chique, tijdloze ruimte waar een ieder versteld van zal staan. Colors@Home maakt interior decorating heel gemakkelijk voor al haar klanten door het geven van professioneel interieuradvies en inmeting tot aan huis.

Maatwerk is onze specialiteit en wordt tegen zeer concurrerende prijzen speciaal voor jou opgeleverd. Vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website of kom langs in een van onze 150 winkels in Nederland, als je jouw huis een heuse makeover wilt geven met de beste interieurdecoratie. Laat je inspireren door Colors@Home, dé interieurspecialist!

Onze merken

Ambiant
Beautifloor
Bonaparte
Brinker Karpetten
Colors Vloeren
Coral
Coretec
Desso
Forbo
Hamat
Interfloor
Mflor
Moduleo
Novilon
Parade
Quickstep
Wicanders
 

Onze merken

Ambiant
Beautifloor
Bonaparte
Brinker Karpetten
Colors Vloeren
Coral
Coretec
Desso
Forbo
Hamat
Interfloor
Mflor
Moduleo
Novilon
Parade
Quickstep
Wicanders
triangle