1745-behang_vlies-header.webp

vliesbehang in verrassende kleuren en patronen 

Behang is helemaal terug van weggeweest en heeft zich duidelijk ontwikkeld. Behangbanen insmeren hoeft niet meer. Het kan nu direct op de muur. Ben je er na een jaar op uitgekeken? Je trekt het zo van de muur en je begint weer opnieuw. Met behang kun je alle kanten op. Het maakt jouw interieur persoonlijk. Of het nu gaat om 1 wand, de hele kamer of panelen. De hedendaagse trends in behang zijn bij Colors@Home ruimschoots aanwezig. Het is allemaal te vinden in de winkel.
Vliesbehang
Vliesbehang
Alle behang
  • Fotobehang kopen voor jouw woning? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Vliesbehang kopen voor jouw woning? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Glasweefselbehang kopen voor jouw woning? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Vinylbehang kopen voor jouw woning? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
triangle