1653-raamdecoratie-header.jpg

Raamdecoratie

Raamdecoratie

Raamdecoratie is steeds belangrijker geworden als onderdeel van ons interieur. Het biedt privacy, isoleert, maar is vooral sfeervol. Raamdecoratie is verkrijgbaar in verschillende soorten, uitvoeringen en talloze kleuren. Je kan het heel erg makkelijk afstemmen op jouw wensen. Zoals je ziet is er keuze uit o.a. horizontale en verticale jaloezieën, plissés en dupligordijnen, vouwgordijnen en rolgordijnen.

Talloze raamdecoraties voor een eigen interieur

Met een passende raamdecoratie krijgt jouw interieur meteen een unieke, frisse uitstraling en bovendien wordt zonlicht tegengehouden. De mooiste raamdecoraties vind je bij Colors@Home, de interieurspecialist met meer dan 150 vestigingen in Nederland! Bij ons vind je een uitgebreid assortiment vol smaakvolle en trendy must-haves voor de inrichting van jouw huis.

Wij leveren ook raamdecoratie op maat. Hierdoor krijgt jouw raamdecoratie iets eigenzinnigs en unieks. Laat je inspireren en kies voor kwaliteit: kies voor Colors@Home. Benieuwd welke raamdecoratie het best past in jouw interieur? Ga voor raamdecoratie advies naar de Colors@Home vestiging in jouw buurt.

Sfeervolle raamdecoraties

Colors@Home denkt graag met je mee. Hou je van frisse, vrolijke kleuren voor de ramen? Of kies je liever voor chique, neutrale kleuren? Wil je jaloezieën, of heb je liever rolgordijnen? Je hebt bij ons de keuze uit raamdecoraties in diverse uitvoeringen, kleuren en formaten, waardoor je ongetwijfeld vindt wat bij jou past. Door jouw ramen aan te kleden met raamdecoratie krijgt jouw interieur karakter. Bij Colors@Home vind je raamdecoratie in de volgende varianten:

  • Gordijnen, waaronder het rol-, dupli-, paneel-, plissé- en vouwgordijn;
  • Jaloezieën, waaronder de horizontale-, verticale- en houten jaloezie;
  • Diverse shutters.

Je hebt bij ons ook de mogelijkheid om gepersonaliseerde raamdecoratie te bestellen. Jij bepaalt dus hoe de raamdecoratie eruit zal zien; wij leveren maatwerk! Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste kleur, uitvoering en het ideale formaat. Onze producten zijn vervaardigd met stevig, kwalitatief materiaal, waardoor deze langer meegaan.

Bij het uitkiezen van de juiste stof assisteren wij jou zo goed mogelijk. Laat je begeleiden door ons deskundig team voor het beste advies! Onze gordijnen en jaloezieën zijn verder bijzonder veelzijdig, waardoor verschillende toepassingen mogelijk zijn; laat je ook hierover informeren.

Raamdecoratie op maat bij Colors@Home

Colors@Home houdt altijd rekening met jou als klant. Loop daarom snel eens langs bij één van onze 150 winkels! Er is altijd wel een Colors@Home winkel bij jou in de buurt. Geen zin om de deur uit te gaan? Wij komen graag een keer bij jou langs, zodat je deskundig interieuradvies krijgt aan huis. Maak ook gebruik van onze handige webwinkel voor een accurate omschrijving van al onze producten en diensten en het doen van jouw online aankopen. Er is keuze uit verschillende betaal- en retourmogelijkheden. Haal alles wat je nodig hebt voor het inrichten van een prachtig interieur, bij Colors@Home!

Onze merken

Bece
Colors (raamdecoratiecollectie)
Copa Home
Luxaflex Nederland
Multisol