1682-raamdecoratie_verticalejaloezie-header.webp

Verticale jaloezieën

De nieuwe collecties verticale jaloezieën laten zien dat verticale jaloezieën goed passen in het interieur van nu. Zo zijn verticale jaloezieën nu verkrijgbaar in stof, aluminium en kunststof. Maar binnen deze collecties heb je ook weer een ruime keuze. Transparant, met dessin of voor speciale ruimtes. Bij Colors@Home heb je de keuze uit diverse decoratieve opties als baleinen, geperforeerde lamellen, ringen of siervolle stiksels. Verticale jaloezieën zijn bijzonder mooi bij grote raampartijen.
Verticale jaloezie├źn detail
Verticale jaloezie├źn

Grote collectie verticale jaloezieën

Jaloezieën geven alle ramen in huis een stijlvolle, luxueuze uitstraling; de strakke lamellen, eenvoudige bediening en elegante kleuren zijn perfect voor het opfrissen van elke ruimte. Traditionele jaloezieën worden al jarenlang geplaatst voor raamwerken van alle formaten, om de inval van zonlicht zelf te bepalen en privacy te waarborgen. Als je dezelfde voordelen van horizontale jaloezieën wilt ervaren, maar behoefte hebt aan een uitvoering die iets unieker is, zijn verticale jaloezieën wel iets voor jou!
 
Verticale jaloezieën van Colors@Home zijn in diverse modellen verkrijgbaar tegen een uitstekende prijs. Kies uit verschillende materiaalsoorten, kleuren en ontwerpen om de rest van jouw interieur te complementeren en de effectiviteit van jouw verticale jaloezieën te vergroten. Colors@Home, dé interieurspecialist, heeft alles in huis voor het verfraaien van jouw huis!
 

Kies het juiste type verticale jaloezieën

Je kunt verticale jaloezieën zo laten bewerken, zodat ze er geheel volgens jouw wensen zullen uitzien. Wil je verticale jaloezieën op maat nog interessanter maken? Gebruik je creativiteit en bewerk jouw verticale jaloezieën met de volgende extraatjes:
 • Sierlijke baleinen, voor extra stevigheid en decoratie;
 • Geperforeerde lamellen, om een uniek tintje te geven aan standaard lamellen;
 • Decoratieve ringen;
 • Unieke stiksels.
Afhankelijk van de ruimte waarin je jouw verticale jaloezieën ophangt en de mate van privacy die je daar wenst, kies je een geschikte materiaalsoort. Het interieur zal er niet alleen fantastisch uitzien, maar je kunt zodoende optimaal gebruik maken van jouw verticale jaloezieën. Je kunt volop experimenteren met de diverse materialen en kleuren van onze raamdecoratie.

Verticale jaloezieën op maat

Je zult ongetwijfeld merken hoe prachtig verticale jaloezieën zijn voor de ramen van jouw woning. De moderne, elegante uitstraling van strakke lamellen komt beter tot uiting bij uw raam. Verticale jaloezieën zien er uiteraard nog altijd tijdloos uit en kunnen bij Colors@Home ook op maat worden opgeleverd. Bij de interieurspecialist vind je een ruim assortiment horizontale én verticale jaloezieën in verschillende modellen en kleuren. Loop snel langs bij een van onze 150 winkels in Nederland als je opzoek bent naar verticale jaloezieën die jouw ramen sieren én van de beste kwaliteit zijn!
Alle raamdecoratie
 • Op zoek naar sfeervolle duo rolgordijnen? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Op zoek naar een sfeervolle dupligordijn? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Op zoek naar een horizontale jaloezie? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Op zoek naar een sfeervolle houten jaloezie? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Op zoek naar sfeervolle plissegordijnen? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Op zoek naar sfeervolle rolgordijnen? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Op zoek naar sfeervolle shutters? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Op zoek naar een verticale jaloezie? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Op zoek naar sfeervolle vouwgordijnen? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
triangle