1749-gordijnen_header.webp

Gordijnen

Gordijnen brengen karakter en sfeer in je huis. Maar wat past het beste in jouw interieur? Bij gordijnen heb je de keuze uit grofweg drie typen die onderling gecombineerd kunnen worden; vitrages, inbetweens en overgordijnen. Vitrages zijn dunne gordijnen die het daglicht filteren. Inbetweens zijn net iets dikker dan vitrages, maar dunner dan overgordijnen. Overgordijnen worden gemaakt van een dikke stof en zijn geschikt om te voeren met een verduisterende stof.

Gordijnen op maat voor elk interieur

Een tijdloze en nog altijd effectieve raamoplossing: gordijnen. Gordijnen zijn een uitstekende manier om jouw ramen een chique uitstraling te geven middels het plaatsen van soepele stoffen die, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, zonlicht weren of juist binnenlaten. Omdat gordijnen een onmisbaar onderdeel van het interieur zijn, moet je gordijnen kopen bij een interieurspecialist, die precies begrijpt welk type gordijn het best bij jou past.

Schaf jouw gordijnen aan bij Colors@Home, waar je ruime keuze hebt uit diverse stoffen, kleuren en modellen. Afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren, adviseren wij welke gordijnstoffen je het beste kan kiezen. Bij Colors@Home kun je gordijnen op maat laten maken, zodat die perfect aansluiten bij de rest van jouw interieur. Kies voor kwaliteit, professioneel advies en scherpe prijzen; kies voor Colors@Home.

 

Gordijnen op maat maken

Gordijnen zijn perfect voor het creëren van een rustgevende uitstraling in huis. Ze bieden privacy, laten zonlicht door op een mooie zomerdag en dempen fel zonlicht in de slaapkamer. Vanwege het veelzijdige karakter van gordijnen, kunnen ze in elke ruimte van het huis opgehangen worden. Colors@Home geeft je deskundig interieuradvies, zodat je de juiste stoffen en modellen kiest als je gordijnen op maat laat maken. Wij onderscheiden drie typen gordijnen:

  • Overgordijnen; gemaakt van ondoorschijnend materiaal en uitstekend voor het weren van zonlicht (optioneel: voering met verduisterende stof);
  • Vitrages; gemaakt van luchtige, doorzichtige stof voor het toelaten van zonnestralen;
  • Inbetweens; hybride gordijnen met lichtdoorlatende eigenschap voor een luchtig interieur.

Onze gordijnen zijn verder leverbaar in verschillende kleuren en motieven. Voor kinderkamers kies je natuurlijk eerder voor frisse en felle kleuren met eigenzinnige patronen. In de woonkamer of voor het keukenraam wil je vast gordijnen met elegante designs en neutrale kleuren. Deze gordijnen zijn allemaal in de gordijnenwinkel van Colors@Home verkrijgbaar.

De verschillende stijlen kun je bovendien uitstekend combineren met elkaar. Hiermee creëer je de perfecte balans tussen een luchtig interieur en privacy, terwijl je tegelijkertijd een knusse sfeer in huis brengt. Laat je inspireren door de nieuwste woontrends, de seizoenen of je favoriete kleuren en ontwerpen! Bestel gordijnen die passen bij jouw woning bij Colors@Home, de expert op het gebied van woonadvies en interieurdecoratie.

Kwalitatieve gordijnen kopen

Bij Colors@Home zijn alle producten van goede kwaliteit. Onze gordijnstoffen zijn duurzaam, super stevig en gaan bijzonder lang mee. Maak gebruik van onze diensten, die het bestellen van gordijnen een stuk makkelijker maken. Door de juiste stoffen te kiezen en de correcte afmetingen door te geven van alle kamers in huis, geniet je optimaal van jouw gordijnen. Colors@Home is altijd dichtbij; in één van de 150 winkels van Colors@Home kun je ons ruime assortiment bekijken en de perfecte gordijnen uitkiezen. Geen zin om uit huis te gaan of heb je geen tijd om te winkelen? Bekijk ons assortiment online en winkel in onze webshop. Wij brengen kleur en sfeer in jouw huis; haal je hart op aan de tijdloze interieurdecoratie van Colors@Home!

Onze merken

Artelux
Cachet
Catch
Cosi
Gebr. Eijffinger (stoffen)
Interstil
Jab
Vadain Gordijnconfectie
Vriesco International Fabrics
Your Edition!
 

Onze merken

Artelux
Cachet
Catch
Cosi
Gebr. Eijffinger (stoffen)
Interstil
Jab
Vadain Gordijnconfectie
Vriesco International Fabrics
Your Edition!
triangle