1649-raamdecoratie_dupligordijn_header.webp

Dupligordijnen

Een dupligordijn lijkt op een plissé, maar heeft twee lagen stof. Daarmee is het de perfecte isolatie voor je raam. De honingraatstructuur creëert ruimte voor stilstaande lucht. Deze lucht isoleert en houdt daarmee de warmte binnen en de kou buiten. In de zomer is de werking net andersom. Voor wie wil besparen op zijn energiekosten is dit een goede keuze. Laat het bovenste gedeelte zakken tot ooghoogte en je hebt een mooie lichtinval, maar geen inkijk.

Een dupligordijn voor ieder interieur

Een goede raamdecoratie gaat jarenlang mee en geeft een unieke uitstraling aan het huis. Bovendien geeft het je de ruimte om jouw ramen open en dicht te maken wanneer je dat wil, om ongewenste inkijk te voorkomen. Door de indrukwekkende collectie van Colors@Home kan het moeilijk zijn om te kiezen uit verschillende typen raamdecoratie. Kies je voor een gordijn waarmee je voldoende zonwering, isolatieruimte en privacy hebt? Laat dan dupligordijnen van Colors@Home plaatsen voor jouw ramen.
 
Dupligordijnen hebben een unieke structuur bestaande uit twee lagen stof, zodat je zowel in de zomer als de winter een goede doorstroom van lucht naar binnen krijgt. Een dupligordijn ziet er bovendien tijdens elk seizoen bijzonder mooi uit en is in vele frisse kleuren verkrijgbaar. Laat dupligordijnen op maat maken bij Colors@Home, jouw interieur speciaalzaak.
Dupligordijn detail
Dupligordijn
 

Bekijk onze ruime collectie aan dupligordijnen

Wat maakt een dupligordijn van Colors@Home zo bijzonder? Dupligordijnen hebben veel weg van plisségordijnen, maar hebben een dubbele laag stof die een isolerende werking heeft. Als je houdt van de uitstraling van plissé maar je iets praktischer nodig hebt, zijn dupligordijnen een perfecte optie.
 
Het isolerende effect van deze gordijnen zorgt bovendien voor een enorme energiebesparing. Je verwarmer of airconditioner hoeft niet meer constant aan, dankzij het dupligordijn. Er is bij Colors@Home tevens genoeg keuze uit mooie kleuren, die het interieur tot leven laten komen en je meteen opvrolijken. Colors@Home maakt het kiezen van de juiste dupligordijnen voor jouw ramen makkelijk, door het aanbieden van:
Maak gebruik van onze diensten en ervaar het gemak! Je kunt binnenkort genieten van dupligordijnen op maat, in de gewenste kleur en het juiste formaat, van Colors@Home. Loop vandaag nog langs bij een van onze 150 winkels of bezoek onze webshop voor inspiratie, een kijkje in ons assortiment en het aanschaffen van kwalitatieve interieurdecoratie, die echt bij jouw huis past. Voor het creëren van een interieur vol sfeer, kleur en kwaliteit ben je bij Colors@Home op het juiste adres.
Alle raamdecoratie
  • Op zoek naar sfeervolle duo rolgordijnen? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Op zoek naar een sfeervolle dupligordijn? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Op zoek naar een horizontale jaloezie? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Op zoek naar een sfeervolle houten jaloezie? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Op zoek naar sfeervolle plissegordijnen? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Op zoek naar sfeervolle rolgordijnen? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Op zoek naar sfeervolle shutters? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Op zoek naar een verticale jaloezie? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Op zoek naar sfeervolle vouwgordijnen? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
triangle