1666-raamdecoratie_plissegordijn-header.webp

Plisségordijnen

Voor wie geen standaard ramen heeft, bieden plissés de ideale oplossing. Driehoeksramen of ronde ramen, trapeziumramen, allemaal geen probleem! Personaliseer je plisségordijnen door je eigen systeem te kiezen: Vrijhangend, dag & nacht, top down/bottom up of speciaal voor draaikiepramen. En of dat nog niet genoeg is, zijn plissés ook nog verkrijgbaar in vele kleuren en dessins. Kom snel naar de winkel of vraag direct een offerte aan.

Met plissegordijnen geef je elk type raam een frisse uitstraling

Colors@Home staat terecht bekend als dé interieurspecialist: voor elk interieur hebben wij in elke categorie de perfecte artikelen. Als je op zoek bent naar raamdecoratie voor uniek gevormde ramen, kun je bij ons de mooiste plissegordijnen halen. Plissegordijnen zijn een uitstekende keus voor ramen die geen standaardvorm hebben, omdat zij een eenvoudig ontwerp hebben dat een leuk accent geeft.
 
Colors@Home heeft een uitgebreide collectie plissegordijnen in verschillende uitvoeringen en formaten voor elk raam in jouw woning. Laat je in een van onze winkels informeren over de prachtige plissegordijnen die wij in voorraad hebben, of bestel plissegordijnen op maat! Maak jouw klassiek en stijlvol interieur helemaal af met smaakvolle plissegordijnen van Colors@Home.
Plisségordijn detail
Plisségordijn

Plissegordijnen op maat voor een uniek accent

Het mooie van plissegordijnen is de eenvoudige structuur van geplooide stof, wat een chique uitstraling geeft aan elk raam. De strakke plooien zijn stijlvol en simpel, maar bijzonder effectief voor zonwering en isolatie; de enkele laag stof kan zowel een semi-transparant als een verduisterend effect creëren. Je kunt er verschillende kanten mee op, afhankelijk van de ruimte waarin je de gordijnen wenst te gebruiken. Als je verduisterende plissegordijnen wilt, kun je het best verduisterende stof kiezen of combineren met andere soorten gordijnen, die Colors@Home biedt. Plissegordijnen op maat zijn een uitstekende optie, als je gordijnen wilt die perfect zijn afgestemd op jouw specifieke wensen (en ramen). Kies uit diverse uitvoeringen zoals:
 • Vrijhangend model;
 • Top-down;
 • Bottom-up;
 • Dag & nacht optie;
 • Draaikiepsysteem.
Elke uitvoering is licht en makkelijk te bedienen voor jouw gemak. Personaliseer plissegordijnen door zelf te kiezen welk model, type stof en formaat het best bij jou past. Hierdoor kun je je plissegordijnen verduisterend of semi-transparant maken en een leuk kleurtje uitkiezen dat het geheel opfleurt. Je kunt natuurlijk met behulp van ons interieuradvies ook plissegordijnen laten maken, die momenteel trendy zijn en het interieur helemaal transformeren. Wees creatief en durf jouw ramen een heuse makeover te geven met raamdecoratie van Colors@Home!

Verduisterende plissegordijnen of andere raamdecoratie installeren?

Jouw nieuwe plissegordijnen staan pas echt mooi, als deze goed zijn geïnstalleerd. Heb je er de tijd niet voor of ben je niet superhandig? Geen probleem! Colors@Home is veel meer dan een woningspeciaalzaak; onze klanten kunnen tevens gebruik maken van onze vele diensten. Met interieuradvies tot aan huis krijg je professioneel advies over de interieurdecoratie die het best past bij jouw woning.
 
Als je eenmaal artikelen bij ons hebt gekocht, kun je die tegen een kleine vergoeding door ons team van ervaren en deskundige vakmannen laten monteren of leggen voor een piekfijne afwerking van jouw interieur. Zo kunnen jouw nieuwe plissegordijnen volledig tot hun recht komen, zonder veel moeite! Bezoek gauw één van onze 150 winkels in Nederland of bekijk ons uitgebreid assortiment op onze webpagina. Geniet dankzij Colors@Home van een stijlvol ingericht huis met een warme uitstraling, waar je elke dag met plezier naar kunt thuiskomen!
Alle raamdecoratie
 • Op zoek naar sfeervolle duo rolgordijnen? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Op zoek naar een sfeervolle dupligordijn? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Op zoek naar een horizontale jaloezie? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Op zoek naar een sfeervolle houten jaloezie? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Op zoek naar sfeervolle plissegordijnen? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Op zoek naar sfeervolle rolgordijnen? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Op zoek naar sfeervolle shutters? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Op zoek naar een verticale jaloezie? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Op zoek naar sfeervolle vouwgordijnen? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
[widget_group_categories]