Screens

Screens op maat

Houd het in de zomer lekker koel binnen met screens. Screens hebben een strakke uitstraling en kunnen bijna overal toegepast worden. Ze hebben wat weg van rolluiken. Alleen bestaan screens uit doek. Een stevig doek met kleine gaatjes waardoor jij naar buiten kan kijken, maar niemand naar binnen. Stem de screens af op jouw woning door de kleur van het profiel en het doek zelf uit te zoeken. Kies voor strak grijs of grachten groen. Bekijk de vele mogelijkheden in de winkel.
Screens detail
Screens
Alle buitenzonwering
  • Hou het in de zomer lekker koel binnen met screens. Screens zijn er voor elk raam, dus vraag snel een offerte aan of kom naar de winkel!
  • Een knikarmscherm zorgt voor een koel huis, maar cre?ert ook schaduw op je terras. Vraag bij een van onze winkels meer informatie of een offerte.
  • Markiezen geven een uniek karakter aan je huis. Deze zonwering voor buiten geeft een landelijke uitstraling. Vind meteen een winkel bij jou in de buurt.
  • Rolluiken zijn perfect voor degene die zowel de zon, als inbrekers wil weren. Deze zonwering voor buiten kan met de hand of elektrisch bediend worden.