1785-buitenzonwering_screens-header.jpg

Screens

Screens op maat

Houd het in de zomer lekker koel binnen met screens. Screens hebben een strakke uitstraling en kunnen bijna overal toegepast worden. Ze hebben wat weg van rolluiken. Alleen bestaan screens uit doek. Een stevig doek met kleine gaatjes waardoor jij naar buiten kan kijken, maar niemand naar binnen. Stem de screens af op jouw woning door de kleur van het profiel en het doek zelf uit te zoeken. Kies voor strak grijs of grachten groen. Bekijk de vele mogelijkheden in de winkel.
Screens detail
Screens
Alle buitenzonwering
  • Screens kopen voor jouw woning? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Knikarmschermen kopen voor jouw woning? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Markiezen kopen voor jouw woning? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Rolluiken kopen voor jouw woning? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.