1604-diensten_interieuradvies_header.webp

Interieuradvies aan huis

Colors@Home geeft interieuradvies aan huis. We kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe jij woont. Het gaat om het totaalplaatje bij jou thuis waarin al je interieurwensen uitkomen. Onze winkels zijn gespecialiseerd in interieuradvies en kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden van onze producten.

Vraag interieuradvies aan huis direct aan

Weet je even niet wat je met je inrichting aan moet en wil je hulp van een stylist of specialist, vraag direct je interieuradvies aan. De dichtstbijzijnde winkel neemt dan contact met je op om een afspraak bij jou thuis te maken. Wil je je eerst alleen nog oriënteren en niet direct iets aanschaffen, dan kan het zijn dat de winkel je een kleine vergoeding vraagt voor het maatwerk advies. Wanneer je besluit om ook iets te kopen bij deze winkel, dan is ons interieuradvies aan huis helemaal gratis.

Interieuradvies voor gordijnen
Interieuradvies voor raamdecoratie
Alle diensten
  • Alles voor jou op maatBij Colors@Home werken wij alleen met maatwerk producten.
  • Colors@Home geeft interieuradvies aan huis! We kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe jij woont. Neem direct contact op.
  • Laat je ontzorgen door Colors@HomeJe hebt de gordijnen opgehangen en ze zijn net 2 cm te kort.
  • Monteren en leggenBij Colors@Home hebben wij service hoog in het vaandel staan.

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!

Heb jij interesse in interieuradvies aan huis?

Naam

E-mail

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

Waar wil je interieuradvies voor?

Verf Behang Raamdecoratie
Vloeren Gordijnen Overig

Opmerkingen:

Nieuwsbrief?