1766-horren_header.webp

Horren

Hoe voorkom je muggen in huis? Juist! Met horren blijven deze vervelende beestjes buiten en kan je overdag en ’s avonds toch genieten van de frisse buitenlucht. Wie last heeft van hooikoorts kan ook kiezen voor horren met een zogenoemd Poll-tex® gaas. Dit gaas houdt tot 96% van de pollen buiten, zodat je minder hoeft te niezen. Onze horren worden op maat gemaakt zodat deze netjes aansluiten op het kozijn, ook bij draaikiepramen.

Bestel jouw horren op maat

De koele wind waait heerlijk door de ramen. Je ademt de frisse lucht met genoegen in, maar voelt opeens een zwerm muggen naar binnen vliegen. Helaas moeten de ramen worden dichtgedaan en kan je niet meer genieten van de buitenlucht. Het is dus tijd om horren te plaatsen! Met een hor, voor raam of deur, heb je geen last van vervelende insecten en kun je dag en nacht zorgeloos de frisse wind naar binnen laten waaien.

Colors@Home maakt horren op maat, zodat de afmeting van jouw horren perfect past bij je raam of deur. Bestel horren van goede kwaliteit bij interieurspecialist Colors@Home en laat jouw ramen voortaan gerust openstaan. Let the sunshine in en houd vervelende beestjes buiten!

Prachtige horren op maat voor ramen en deuren

Een hor kopen met het juiste formaat en van kwalitatief materiaal, tegen een scherpe prijs, is dankzij Colors@Home een makkie. Bij ons worden op vakkundige wijze horren vervaardigd met onder andere Poll-tex®, medisch gecertificeerd gaas, dat speciaal is ontwikkeld voor mensen met een pollenallergie. Colors@Home biedt diverse uitvoeringen, waaruit je voor jouw eigen raam of deur ongetwijfeld kunt kiezen voor een geschikte hor. Voor raamhorren en deurhorren heb je keuze uit:

  • Rolhor, uitstekend voor ramen die regelmatig open en dicht worden gemaakt;
  • Inzethor, perfect voor draai- en kiepramen;
  • Vaste hor, eenvoudig te bevestigen aan ondiepe raamkozijnen;
  • Plissé hordeuren, moderne hordeur die in elke positie open kan staan.

Je hebt ook keuze uit conventionele hordeuren, zoals de rol- en scharnierende hordeur die praktisch zijn en tegelijkertijd iets bijzonders toevoegen aan je deuren. Een eigentijdser alternatief voor grote deuren is de schuivende hordeur, die eenvoudig in gebruik is.

Welke uitvoering je ook kiest, met horren van Colors@Home zijn de kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd. Nieuwe horren bij ons gekocht, maar moeite met het installeren? Geen probleem! Laat al jouw aangeschafte producten door onze vakmannen monteren voor een voortreffelijk resultaat. Insectenplagen behoren tot het verleden; laat zo gauw mogelijk horren op maat maken tegen de beste prijs bij Colors@Home!

Horren voor jouw raam of deur bestellen?

Horren in verschillende uitvoeringen, kleuren en afmetingen vind je bij de expert op het gebied van interieurinrichting, Colors@Home. Onze grote collectie interieurdecoratie bevat musthaves voor iedereen die van hun huis een thuis wil maken. Bezoek gauw een van onze 150 winkels in Nederland of bekijk ons uitgebreid assortiment in de webwinkel. Met prachtige foto's van onze woningdecoratie kun je inspiratie opdoen om jouw eigen stekkie een heuse makeover te geven volgens de laatste trends. Een simpele klik is voldoende om een bestelling te plaatsen, zonder gedoe.

Maak daarnaast gebruik van onze professionele diensten: interieuradvies van ons deskundig team, waardoor woninginrichting stukken makkelijker wordt, en gratis inmeting voor een naadloze aansluiting van raam- en muurdecoratie. Wij weten hoe belangrijk een goed ingericht huis is; daarom bieden wij de beste producten en diensten voor het verfraaien van jouw huis. Met Colors@Home verander je jouw huis in een handomdraai in een paleis!

Onze merken

KeJe
Luxaflex
Multisol
 

Onze merken

KeJe
Luxaflex
Multisol
triangle