1773-buitenzonwering_knikarmscherm-header.webp

Knikarmschermen Ook bekend als terrasschermen

Met een knikarmscherm heb je dubbel voordeel. Je weert de zon uit je huis en je kan zelf uit de zon zitten. Zo blijven jij en je huis beiden koel. De buitenzonwering kan je afstemmen op jouw wensen. Ga bijvoorbeeld voor een robuuste cassette, of juist een subtiele. Wil je een egaal doek of met strepen? Allemaal keuzes om het knikarmscherm persoonlijk te maken. Als je optimaal wilt genieten van de zomer en de avonden, rust je het knikarmscherm uit met LED verlichting of een heater.
Knikarmscherm detail
Knikarmschermen
Alle buitenzonwering
  • Screens kopen voor jouw woning? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Knikarmschermen kopen voor jouw woning? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Markiezen kopen voor jouw woning? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Rolluiken kopen voor jouw woning? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
triangle