Knikarmschermen

Ook bekend als terrasschermen

Met een knikarmscherm heb je dubbel voordeel. Je weert de zon uit je huis en je kan zelf uit de zon zitten. Zo blijven jij en je huis beiden koel. De buitenzonwering kan je afstemmen op jouw wensen. Ga bijvoorbeeld voor een robuuste cassette, of juist een subtiele. Wil je een egaal doek of met strepen? Allemaal keuzes om het knikarmscherm persoonlijk te maken. Als je optimaal wilt genieten van de zomer en de avonden, rust je het knikarmscherm uit met LED verlichting of een heater.
Knikarmscherm detail
Knikarmschermen
Alle buitenzonwering
  • Hou het in de zomer lekker koel binnen met screens. Screens zijn er voor elk raam, dus vraag snel een offerte aan of kom naar de winkel!
  • Een knikarmscherm zorgt voor een koel huis, maar cre?ert ook schaduw op je terras. Vraag bij een van onze winkels meer informatie of een offerte.
  • Markiezen geven een uniek karakter aan je huis. Deze zonwering voor buiten geeft een landelijke uitstraling. Vind meteen een winkel bij jou in de buurt.
  • Rolluiken zijn perfect voor degene die zowel de zon, als inbrekers wil weren. Deze zonwering voor buiten kan met de hand of elektrisch bediend worden.