Horizontale jaloezie

Horizontale jaloezie

De horizontale jaloezie is terug van weggeweest en modieuzer dan ooit tevoren. Met de horizontale jaloezie van 25 mm creëer je een subtiele uitstraling terwijl de horizontale jaloezie van 50 mm een robuuste uitstraling geeft. Personaliseer jouw horizontale jaloezieën met een bijpassend ladderband of stijlvolle koof. Dankzij het handige koordsysteem kan je zelf bepalen hoeveel licht binnenkomt. Handig als je overdag een spannende film wilt kijken of je meubels tegen de zon wilt beschermen.

 

Op zoek naar mooie horizontale jaloezieën? Hout en andere materiaalsoorten vind je bij ons!

Op een mooie zomerdag laat je waarschijnlijk het liefst zonlicht naar binnen schijnen. Als je lekker op de bank televisie kijkt, wil je juist zo min mogelijk zonlicht op het beeldscherm. Bij het uitkiezen van geschikte raamdecoratie ga je dus eerder voor iets wat je makkelijk kunt openen en sluiten, waardoor je altijd de gewenste hoeveelheid zonlicht in huis hebt. Colors@Home heeft een uitstekende optie voor jou: onze horizontale jaloezieën! Je hebt qua materiaalsoort en uitvoering diverse opties bij Colors@Home voor het selecteren van horizontale jaloezieën: hout of kunststof, brede of smalle lamellen. Bij ons raak je nooit uitgekeken. Geef jouw interieur een eigen karakter en creëer een stralend sfeertje met de horizontale jaloezieën van Colors@Home!

Met horizontale jaloezieën, hout of standaard, van Colors@Home altijd een gunstige zoninval

Colors@Home brengt behalve kleur ook het zonnetje in huis. De horizontale jaloezieën passen goed bij elk interieur en jouw persoonlijke stijl. Onze ruime collectie interieurdecoratie is perfect afgestemd op de nieuwste trends en tijdloze designs. Voor mensen die houden van duurzaamheid en een antieke look, zijn houten horizontale jaloezieën een goede keus. Met dit type horizontale jaloezieën schep je een nostalgische sfeer en transformeer je in een handomdraai jouw interieur. Laat jouw horizontale jaloezieën op maat maken bij Colors@Home! Je hebt keuze uit:
 • Lamellen met een breedte van 16 mm of 50 mm;
 • Gepersonaliseerde ladderband of koof;
 • Kunststof of noten-, eiken- en wengé hout;
 • Diverse koordknopen.
Wil je graag horizontale jaloezieën van hout in een vochtige ruimte, zoals de badkamer? Geen probleem! Colors@Home maakt gebruik van moderne technologie, waarmee ook jaloezieën worden gemaakt die vochtbestendig zijn. Neem dus gauw een kijkje in een winkel van Colors@Home bij jou in de buurt of bekijk ons ruim assortiment online! Maak jouw interieur uniek en sfeervol met horizontale jaloezieën of één van de overige artikelen van Colors@Home.

Horizontale jaloezieën op maat en professionele diensten bij interieurspecialist Colors@Home

Colors@Home biedt naast maatwerk ook diverse diensten aan, die het creëren van een smaakvol interieur alleen maar makkelijker voor jou maken. Ons interieuradvies krijg je tot aan huis van deskundigen, die je informeren over de verschillende mogelijkheden die je hebt, gelet op jouw interieur en persoonlijke stijl. Ook kunnen wij aangeschafte raam- of interieurdecoratie tegen een bescheiden bedrag voor je monteren en leggen! Kies voor de beste kwaliteit, een ruim aanbod en uitstekende service; kies voor Colors@Home!
Horizontale jaloezie detail
Horizontale jaloezie
Alle raamdecoratie
 • Duo rolgordijnenRegel zelf je privacy, sfeer en daglicht met een duo rolgordijn.
 • DupligordijnenEen dupligordijn lijkt op een plissé, maar heeft twee lagen stof.
 • Horizontale jaloezieDe horizontale jaloezie is terug van weggeweest en modieuzer dan ooit tevoren.
 • Houten jaloezieHouten jaloezieën geven een natuurlijke, duurzame uitstraling aan je interieur.
 • PlisségordijnenVoor wie geen standaard ramen heeft, bieden plissés de ideale oplossing.
 • RolgordijnenRolgordijnen passen bij elke woonstijl dankzij de uitgebreide collectie stoffen waar je uit kunt kiezen.
 • ShuttersWanneer je een film kijkt die zich bijvoorbeeld in het zuiden van de VS afspeelt, dan zie je shutters voor de ramen.
 • Verticale jaloezieënDe nieuwe collecties verticale jaloezieën laten zien dat verticale jaloezieën goed passen in het interieur van nu.
 • VouwgordijnenEen vouwgordijn brengt sfeer in het interieur.
triangle