1645-raamdecoratie_duorolgordijn-header.webp

Duo rolgordijnen

Regel zelf je privacy, sfeer en daglicht met een duo rolgordijn. Door de afwisselende transparante en niet-transparante banen langs elkaar te schuiven kan je oneindig variëren. Naast de verschillende kleuren is er ook keuze uit brede en extra brede banen. Is het rolgordijn voor de slaapkamer, kies dan een verduisterende stof zodat het extra donker is. Voor de keuken zijn er brandwerende stoffen. Personaliseren kan met de gewenste cassette, bediening en uiteraard kleuren en stoffen.
Duo rolgordijn detail
Duo rolgordijn

Moderne duo rolgordijnen

Prefereer je een modern interieur boven traditionele inrichting? Of wil je graag unieke decoratie in huis? Colors@Home heeft voor jou de perfecte raamdecoratie: het duo rolgordijn. Deze variant op traditionele rolgordijnen geeft jouw ramen een unieke uitstraling, omdat het uit zowel doorschijnende als ondoorschijnende banen bestaat. Duo rolgordijnen zijn bijzonder functioneel voor het tegenhouden van zonlicht, maar ogen ook heel chique in iedere kamer van jouw huis.
 
Colors@Home levert duo rolgordijnen op maat, omdat wij willen dat elke klant precies krijgt wat bij hen past. Jouw ideale duo rolgordijn in de gewenste uitvoering en het juiste formaat bestel je bij interieurspecialist: Colors@Home.
 • Diverse formaten voor de banen;
 • Verschillende materiaalsoorten, zoals brand- en zonwerende stoffen;
 • Prachtige kleuren en afwerkingen.
Ook de cassette en bediening van je rolgordijn bepaal je zelf. Colors@Home geeft een frisse look aan jouw rolgordijn, duo of standaard. Wij brengen kleur en persoonlijkheid in ieder huis en begrijpen écht wat je zoekt voor de inrichting en decoratie van jouw huis.
 
Met een verduisterend duo rolgordijn in de slaapkamer en een warmte- of brandwerend duo rolgordijn bij het keukenraam, in de gewenste kleur en het juiste formaat, geef je jouw huis meteen een eigentijdse en frisse uitstraling. Het perfecte duo rolgordijn ontwerp je met gemak dankzij het deskundig advies en de professionele vervaardiging van Colors@Home.

Bestel rolgordijnen en overige raamdecoratie op maat

Colors@Home is terecht dé interieurspecialist van Nederland: met ons uitgebreide assortiment, jarenlange ervaring en deskundigheid vervaardigen wij met plezier de beste raamdecoratie voor ieder huis. Wil je een andere zonwering dan het duo rolgordijn? Of ben je op zoek naar unieke raam- of huisdecoratie om het interieur op te fleuren? Kom langs in één van onze winkels.
 
Maak ook gebruik van onze deskundige diensten voor een accurate inmeting en montage van onze producten. Wil je graag een indicatie van de prijs voor een op maat gemaakt duo rolgordijn of een ander product? Vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte aan via onze website. Met de producten van Colors@Home krijg je altijd de beste kwaliteit voor je geld! Transformeer jouw interieur met prachtige decoratie van Colors@Home en maak van jouw huis een thuis.
Alle raamdecoratie
 • Op zoek naar sfeervolle duo rolgordijnen? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Op zoek naar een sfeervolle dupligordijn? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Op zoek naar een horizontale jaloezie? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Op zoek naar een sfeervolle houten jaloezie? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Op zoek naar sfeervolle plissegordijnen? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Op zoek naar sfeervolle rolgordijnen? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Op zoek naar sfeervolle shutters? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Op zoek naar een verticale jaloezie? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Op zoek naar sfeervolle vouwgordijnen? Doe inspiratie op in de woonwinkels van Colors@Home! Bekijk direct de mogelijkheden voor jouw interieur.
triangle