1715-verf_beits-header.webp

dekkende laag voor je tuinhout

Beits is goed vochtregulerend en daardoor geschikt voor ondergronden die vochtiger zijn dan normaal. Kies voor een kant-en-klare beits of laat de beits op kleur mengen. Dankzij de handige verfmengmachine heb je de keuze uit talloze kleuren. Kies voor transparant of dekkend in zijdeglans of hoogglans en het houtwerk kan er weer jaren tegenaan. Weet je niet zeker welk product je nodig hebt? Vraag het in onze winkels, zij adviseren je graag.
Beits aanbrengen
Beitsen
Alle verf
  • Het schilderwerk binnen is net zo belangrijk als het schilderwerk buiten. Vind hier een van onze winkels en vraag naar het juiste product voor jouw huis!
  • Professionele buitenverf voorkomt aantasting van houtwerk door UV-straling en beschermt tegen weersinvloeden. Koop het bij een van onze winkels!
  • Muurverf kan je in bijna alle denkbare kleuren laten mengen. Vraag in onze winkels naar de mogelijkheden en laat je hier alvast inspireren
  • Je oude kastje opknappen? Of het terras buiten een opfrisbeurt geven. Onze winkels hebben de juiste beits voor jouw klus. Zoek hier jouw winkel!
[widget_group_categories]