Vouwgordijn

Vouwgordijnen

Een vouwgordijn brengt sfeer in het interieur. Vanwege de grote keuze in stoffen zit er altijd één voor je bij. Laat ze open op een mooie dag en sluit ze half op een druilerige dag. Net als gordijnen geven vouwgordijnen een warm en geborgen gevoel. Een vouwgordijn laat zich eenvoudig bedienen door het kettingsysteem. De baleinen zijn uit het vouwgordijn te halen waardoor deze ook gemakkelijk gereinigd kunnen worden en laat jouw vouwgordijn(-en) op maat maken waardoor hij strak tegen het raam valt.

 

Een vouwgordijn: de perfecte oplossing voor elk formaat raam

Soms is het fijn om jezelf af te schermen van de buitenwereld met gordijnen. In de ochtend bijvoorbeeld als de zon in de slaapkamer schijnt, of in de avond als we privacy willen. Maar dat is niet altijd even makkelijk, wanneer het raam een unieke vorm heeft bijvoorbeeld. Een vouwgordijn is dan een perfecte oplossing. Maar ook als de ramen geen bijzondere vorm hebben, is een vouwgordijn een leuke, frisse en unieke toevoeging op het interieur. Door het eenvoudige ontwerp zijn ze toe te passen op elk venster in jouw woning. Er zijn in de winkel dan ook veel verschillende formaten en uitvoeringen te vinden. Wil je een specifieke maat? Colors@Home helpt je graag verder met jouw speciale wensen.

Een stijlvol vouwgordijn past in elk interieur

Een vouwgordijn is in principe een stuk stof waar kleine vouwtjes in ontstaan zodra het begin en het eind van de stof naar elkaar toe wordt getrokken. Dit maakt de vouwgordijnen erg stijlvol en simpel waardoor het is toe te passen op elk interieur. Het kan de ruimte een chique uitstraling geven, minimalistisch, of juist landelijk. Je kan er alle kanten mee op. Naast de zeer esthetische waarde die ze geven aan de ruimte, zijn ze ook nog eens zeer efficient. Aangezien het design zo simpel is, kan deze namelijk in veel verschillende manieren worden vormgegeven. Ben je op zoek naar een zonwering voor een rond raam? Een vouwgordijn op maat met zonwerende stof is dan de beste keuze. Wil je isolerende gordijnen? Dan zijn vouwgordijnen met een dikke stof een goede keuze. Daarnaast zijn er ook nog verschillende soorten uitvoeringen die het gebruik van de vouwgordijnen naar jouw wensen maakt:
 • Vrijhangend model
 • Bottom-up
 • Top-down
 • Dag & nacht optie
 • Draaikiepsysteem

Laat een vouwgordijn maken op maat

Door het eenvoudige design is elke uitvoering erg makkelijk in gebruik. Geen gedoe met ringen die niet willen schuiven of draadjes die in de weg zitten. De vouwgordijnen zijn met één simpele beweging te openen en te sluiten. Zo kun je jouw slaapkamer makkelijk verduisteren met een vouwgordijn op maat of een leuk kleurtje toevoegen in de kamer, waarmee je de sfeer aanpast naar jouw wensen. Zodra je jouw gordijn op maat laat maken heb je dus ontelbaar veel keus in kleur, vorm en uitvoering, zodat je jouw interieur helemaal naar jouw smaak kunt vormgeven. Omdat Colors@Home ook houdt van een interieur met sfeer!

Color@Home helpt je met advies en monteren

Maar wat nadat je de vouwgordijnen hebt ontvangen? Je kunt ze natuurlijk zelf installeren. Vanwege het eenvoudige formaat is dit goed te doen voor de handigen onder ons. Wil je echter dat het perfect gebeurt? Of heb je geen tijd ze zelf te en laat je het liever doen door een professional? Colors@Home helpt je graag uit de brand. Het is dan ook meer dan een woningspeciaalzaak die efficiënte en mooie gordijnen verkoopt. Daarnaast worden er ook diensten aangeboden die jou helpen met het installeren van de aangekochte gordijnen. Misschien wil je alleen advies over hoe de gordijnen te plaatsen? We geven je met plezier interieuradvies, zelfs tot aan huis, zodat je jouw interieur naar jouw wensen kunt vormgeven. En tegen een kleine vergoeding worden de gordijnen geplaatst door deskundige vakmannen die ze gegarandeerd monteren met de beste afwerking.

Kom een kijkje nemen bij Color@Home

Ben je op zoek naar de juiste vouwgordijnen voor jouw interieur? Of wil je graag een vouwgordijn op maat laten maken? Color@Home heeft maar liefst 150 winkels in heel Nederland waar je de vouwgordijnen kunt bekijken en uitproberen. Blijf je liever thuis? Bekijk dan eens de webpagina met het uitgebreide assortiment raamdecoratie.
Vouwgordijn detail
Vouwgordijn
Alle raamdecoratie
 • Duo rolgordijnenRegel zelf je privacy, sfeer en daglicht met een duo rolgordijn.
 • DupligordijnenEen dupligordijn lijkt op een plissé, maar heeft twee lagen stof.
 • Horizontale jaloezieDe horizontale jaloezie is terug van weggeweest en modieuzer dan ooit tevoren.
 • Houten jaloezieHouten jaloezieën geven een natuurlijke, duurzame uitstraling aan je interieur.
 • PaneelgordijnenPaneelgordijnen komen het mooiste tot hun recht bij grote raampartijen.
 • PlisségordijnenVoor wie geen standaard ramen heeft, bieden plissés de ideale oplossing.
 • RolgordijnenRolgordijnen passen bij elke woonstijl dankzij de uitgebreide collectie stoffen waar je uit kunt kiezen.
 • ShuttersWanneer je een film kijkt die zich bijvoorbeeld in het zuiden van de VS afspeelt, dan zie je shutters voor de ramen.
 • Verticale jaloezieënDe nieuwe collecties verticale jaloezieën laten zien dat verticale jaloezieën goed passen in het interieur van nu.
 • VouwgordijnenEen vouwgordijn brengt sfeer in het interieur.
triangle