Winactie

De winactie van deze maand:

In februari maak je kans op een Forest Shuttle® L van INTR ter waarde vanaf €600! Meedoen aan de actie kan via onze Facebookpagina.

Wie voor zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit gaat, kiest voor het gemotoriseerde gordijnsysteem van Forest: Shuttle®. Bedien je gordijnen vanaf de bank en ervaar het gemak van elektrisch bedienbare gordijnen. De Forest Shuttle® is verkrijgbaar in meerdere varianten, maar de Shuttle L is in 99% van de gevallen de beste match.

Forest breidt haar gemotoriseerde aanbod uit met een draadloze accumotor, de Shuttle® iOn. Daarnaast hebben zij een aantal nieuwe slimme oplossingen ontwikkeld waarmee meer gemak en comfort geboden wordt op het gebied van installatie, integratie en bediening.

De Forest Shuttle® L is simpel te bedienen via Forest Diamond Sense of een Somfy afstandsbediening. Ook zijn er diverse App-bedieningsmogelijkheden door Z-wave Plus / 433 Mhz protocol (Homey / Fibaro / Smartwares Plug).

Het Klik-aan-Klik-uit systeem is draadloos te koppelen en handbediening is mogelijk via Touch Impuls Technologie. De motor is stekkerklaar en kan door jou zelf worden aangesloten.

De Shuttle is voorzien van een met Kevlar verstevigde tandriem voor een langere levensduur. Daarnaast is het systeem geluidsarm (<40dB). De Forest gemotoriseerde rail kan ook gebogen worden. Bij stroomstoring is het gordijn handmatig te bedienen dankzij geïntegreerde vrijloopfunctie.

De Shuttle motor is in drie kleuren verkrijgbaar: grijs, wit en zwart. De gordijnmotor hangt achter het gordijn waardoor de motor onzichtbaar is. Op de Shuttle wordt 10 jaar garantie gegeven.

     


Algemene voorwaarden winacties

Colors@Home houdt gedurende het jaar verschillende winacties waar jij als consument van kan profiteren. De acties vinden plaats op Facebook en via deze link kan je onze lopende winactie bekijken.

Volg ons op Facebook om ervoor te zorgen dat je geen enkele actie mist!

Deelname actie

  • Deelname aan de actie is kosteloos en kan via onze landelijke Facebookpagina
  • De looptijd van de acties bedraagt ongeveer een maand
  • Om mee te doen aan de actie moet je onze Facebookpagina liken, de winactie liken en een bericht achterlaten
  • De winnaar wordt gekozen door middel van een loting op onpartijdige wijze
  • De winnaar van de actie krijgt via Facebook bericht dat hij/zij gewonnen heeft
  • Wanneer de winnaar zich binnen een week na bekendmaking nog niet gemeld heeft, wordt er een nieuwe winnaar getrokken

Prijs in ontvangst nemen:

  • Het is niet mogelijk om het gewonnen product te ruilen voor een ander product of een geldbedrag
  • De winnaar kan het gewonnen product in de dichtstbijzijnde winkel in ontvangst nemen tenzij anders is aangegeven
  • Prijs is exclusief inmeten en montage