Sigma kleur 2022!

SIGMA COATINGS® van PPG kondigt Kleur van het Jaar 2022 aan: kom tot rust met Olive Sprig

Verfijnd grijsgroen staat voor genezing, nieuwe groei, veerkracht na de pandemie. Na een jaar van thuisblijven en te weinig fysieke contactmomenten in 2020, verlangen consumenten naar authenticiteit, natuur en betekenisvolle menselijke interactie na een leven in een voornamelijk digitale wereld.

Kleur van het Jaar 2022: Olive Sprig (PPG1125-4) - een elegante, geaarde, veelzijdige en zeer aanpasbare grijsgroene kleur. Deze kleur staat voor nieuwe groei in een wereld na de pandemie en bootst de veerkracht van de natuur na. Olive Sprig is een ontspannen, maar verleidelijk groen dat het gevoel van verzachtende aloë vera of een geurige plant nabootst - en elke ruimte opfleurt met natuurlijke levendigheid. Olive Sprig is een veelzijdige kleur die zowel binnen als buiten goed tot zijn recht komt en past in vrijwel elke omgeving.

Olive Sprig leent zich om gecombineerd te worden met natuurlijke materialen, en staat prachtig naast unieke architecturale elementen en meubels met gebogen vormen om een comfortabele ruimte te creëren. De kleur kan helpen bij het creëren van een toevluchtsoord in een slaapkamer, en combineert prachtig met messing accenten en houttinten op een eiland of lagere keukenkastjes. Huiseigenaren en professionals kunnen ook inspiratie opdoen uit deze kleur door het gebruik van vloer tot plafond smaragdgroene tegels in een badkamer, het opnemen van een luxe fluwelen groene bank in de woonkamer, of dompelen het huis in planten in een verscheidenheid van vormen, kleuren en maten.