Weg met de koorden!

Weg met de koorden
Wil je van de te lange touwtjes en hangende stangetjes in je huis af? Tegenwoordig is dat geen probleem meer met het LiteRise®, SmardCord® en UltraLift® systeem van Luxaflex®. Of kies voor een elektrische bediening.

Elk type raamdecoratie heeft zijn eigen schoonheidsoplossingen.  Naast het comfort zijn de systemen tevens ontwikkeld om de kindveiligheid te waarborgen.

Opgroeiende kinderen gaan op ontdekkingsreis in huis en kunnen daarbij verstrikt raken in de lange koorden van de raamdecoratie. Om de kans op ongevallen te verkleinen zijn er nieuwe systemen ontwikkeld.

Colors@Home Luxaflex LiteRiseLiteRise®
Met het LiteRise® systeem heb je geen koorden meer nodig om je raamdecoratie te bedienen. Door simpel de onderlat omhoog of omlaag te bewegen bepaal je zelf je lichtinval. De LiteRise is veilig voor kinderen en is daarnaast gebruiksvriendelijk en heeft een strakke vormgeving.

SmartCord® en UltraLift™
Zoals de naam al doet vermoeden heeft het SmardCord® en UltraLift® systeem een slim koord. Het koord is intrekbaar met een constante lengte waarmee de raamdecoratie bediend kan worden. Met het SmartCord® systeem hoef je kort aan het koord te trekken om de raamdecoratie naar de gewenste hoogte te laten zakken. Je hebt dus geen lelijke lange koorden meer die meestal alleen maar in de weg hangen.

Colors@Home Luxaflex SmartCordPowerRise® en elektrische bediening
Met één druk op de knop je raamdecoratie bedienen? Kies dan voor de PowerRise® en elektrische bediening. Je hebt de keuze uit een afstandsbediening of wandschakelaar. Daarmee zijn de trekkoorden overbodig.

Softraise
Dit systeem is voorzien van een veermechanise dat zorgt voor een eenvoudige en soepele bediening van het rolgordijn.

Weet je niet goed welk bedieningssysteem het beste bij jou past? Wij adviseren je graag.