Vakantieproject!

Vakantieproject!
Een kinderkamer veranderen lijkt een heel project, maar in feite kan je met een paar veranderingen de kamer een andere uitstraling geven.

Wat je kan doen in de kinderkamer is:

  • Behangen: Je hoeft niet gelijk de hele kamer te behangen, maar een muur kan al voldoende zijn. Eijffinger heeft onlangs een vrolijke, nieuwe collectie uitgebracht genaamd Tout Petit. 
  • Nieuwe raamdecoratie: Luxaflex heeft rolgordijnen met prints die goed aansluiten bij de kinderkamer. De verduisterende stoffen zorgen ervoor dat de kids door kunnen slapen wanneer het buiten al lichter wordt. Ook de plissé-, vouw- en duorolgordijnen van bece zijn een goede optie voor verduisterende raamdecoratie. 
  • Accessoires: Ook accessoires kunnen de kinderkamer een nieuwe boost geven. Denk hierbij aan praktische opbergmanden, een zacht karpet of kleurrijke kussens. 

Ga je binnenkort aan de slag met de kinderkamer? Wij zijn benieuwd naar het resultaat! Wil je het resultaat graag delen, stuur dan een foto van het eindresultaat naar info@concepts-companies.nl en wij plaatsen jouw foto op de site.