Shutters, ook bij Colors@Home

 

Shutters, ook bij Colors@Home

We zien ze steeds vaker voor de ramen en wie op vakantie is geweest in het Caribische gebied of in het zuiden van Amerika herkent ze gelijk: de shutters. Strakke latten in een frame die bedienbaar zijn door middel van een lat aan de voorzijde. De shutters zorgen voor optimale privacy en een romantische uitstraling van het interieur. 

Dit type raamdecoratie past bij vele woonstijlen. Of je nu een klassieke, moderne of landelijke stijl nastreeft.  En om de shutters nog beter bij jouw interieur aan te laten sluiten worden de ze helemaal op maat gemaakt. De vorm van het raam maakt niet uit. Ronde, schuine of getoogde ramen, shutters worden passend gemaakt. Shutters zijn afgewerkt met een vocht- en UV-bestendige lak of olie en daardoor ook geschikt voor in de keuken of badkamer.   

Shutters zijn een ware trend op het gebied van raamdecoratie en er zijn dan ook verschillende mogelijkheden. Kies voor smalle of brede panelen. En de kleuren? Daarvoor heb je keuze uit 50 lak- en beitskleuren.  Meer weten over deze prachtige shutters? Bezoek dan een van onze winkels of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij informeren je graag over de uiteenlopende mogelijkheden.

shutters van Colors bij colors@home
shutters van Colors bij Colors@Home