Nieuwe behangcollecties

Nieuwe behangcollecties
In ons Colors@Home inspiratiemagazine hebben wij uitgebreid stil gestaan bij het thema zwart-wit en dat zwart helemaal niet zo somber is als we dachten. Zeker niet wanneer wij zwart-wit combineren met warme materialen en een accentkleur. 

Naast de nieuwe collecties in zwart-wit zijn er ook een heel stel gekleurde collecties uitgekomen die we graag met jullie delen. 

Moods & Van Gogh
Met de Moods collectie creër je in huis een ruimtelijk effect. De print op het behang is opgebouwd uit laagjes waardoor er een materiaalillusie ontstaat. Door het kleurgebruik en de gelaagdheid ontstaat er een schuduw. Deze schaduw geeft je muur een 3D effect.  Zo krijg je in huis een muur die je wil blijven aanraken.

Van Gogh
De collectie van Gogh spreekt voor zichzelf. De prints en kleuren zijn afgeleid van de meest bekende kunstwerken van Vincent van Gogh. Zo zie je de De Roze Perzikboom, Amandelbloesem, De tuin van Daubigny, Irissen, Korenveld met Maaier en Stapels Franse Romans.

 

Tout Petit en Savor
Vind je Vincent van Gogh nog niet kleurrijk genoeg? Dan hebben we hier de collecties Tout Petit en Savor van Eijffinger. 

Tout Petit is een vrolijk kinderbehang met felle en vergrijsde tinten. Sommige prints zullen je doen denken aan behang uit je eigen kindertijd, maar dan in een modern jasje. 

De Savor collectie bestaat uit een mix van oosterse en klassieke prints. Grote prints die veel indruk maken. De collectie bestaat onder andere uit de kleuren roze, geel en azuur blauw. 

 

 


Cozz & Vintage Damasks
De Cozz collectie bestaat uit vintage prints in opvallende kleuren maar ook uit zwart-wit voor een stoere tienerkamer. 

Vintage Damasks 
Deze collectie bestaat uit klassieke prints in zowel harde als pasteltinten zodat er voor iedereen een passende kleur is. Wil je meer zien van één van deze collecties? Bezoek dan de dichtstbijzijnde winkels.