Paneelgordijn

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen komen het mooiste tot hun recht bij grote raampartijen. De rechte panelen geven het interieur een strakke en moderne uitstraling. Paneelgordijnen staan niet alleen mooi voor het raam maar kunnen ook toegepast worden als scheidingswand, schuifdeur of roomdivider. De panelen kunnen afzonderlijk van elkaar bediend worden maar ook als groep of set. Omdat de panelen los van elkaar zijn, kan je combineren met verschillende kleuren en stoffen voor een speels effect of meer diepte.

 

Geef jouw interieur een unieke uitstraling met een prachtig paneelgordijn

Vraag je je af hoe je jouw interieur met praktische, moderne raamdecoratie kunt inrichten? Ben je op zoek naar een simpele, effectieve manier om jouw huis in te delen? Of wil je allebei? Dat kan met paneelgordijnen van Colors@Home! Paneelgordijnen zijn frisse, moderne raamdecoratie die vanwege hun veelzijdigheid een geschikte optie zijn voor mensen die functionele gordijnen willen toevoegen aan hun interieur. Een paneelgordijn van de beste kwaliteit in een prachtige kleur vind je bij Colors@Home, de specialist op het gebied van interieurdecoratie. Bij Colors@Home tref je een ruim assortiment, vol paneelgordijnen in diverse kleuren en formaten. Je bepaalt zelf hoe je jouw paneelgordijnen wilt gebruiken; wij helpen je graag bij het uitkiezen van de perfecte raamdecoratie voor jouw interieur. Geef jouw huis een chique uitstraling en waarborg je privacy met paneelgordijnen van Colors@Home!

Een paneelgordijn van Colors@Home is de perfecte multi-inzetbare interieurdecoratie

Wat maakt een paneelgordijn zo uniek? Paneelgordijnen zijn niet alleen te gebruiken als zonnewering en raamdecoratie, maar kunnen ook worden ingezet als scheidingsmuur of kamerscherm. Je kunt paneelgordijnen van Colors@Home ook afstemmen op jouw eigen voorkeuren, door paneelgordijnen op maat bij ons te bestellen. Speel met diverse frisse kleuren en combineer verschillende stoffen voor het gewenste resultaat. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor verduisterende stoffen en deze combineren met doorschijnend materiaal, waardoor je zelf kunt bepalen hoeveel zonlicht je doorlaat. Hierdoor haal je het meeste uit verduisterende paneelgordijnen en heb je bovendien supermoderne interieurinrichting tegen een redelijke prijs. Ben je enthousiast over onze paneelgordijnen? Verduisterend, doorschijnend en felle kleuren: wij krijgen het voor elkaar! Wij bieden tevens andere soorten gordijnen, zoals:
Onze raamdecoratie is leverbaar in diverse uitvoeringen en kleuren, waardoor er voor elk interieur een geschikt model is. Paneelgordijnen kunnen in elk huis worden opgezet en zijn eenvoudig bedienbaar, zodat je met gemak kunt genieten van jouw raamdecoratie. Investeer in kwaliteit, stijl en moderne interieurdecoratie voor de inrichting van jouw woning; laat jouw huis inrichten met kwaliteitsartikelen van Colors@Home!

Maak jouw paneelgordijnen verduisterend of doorschijnend voor het gewenst effect

Colors@Home is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Onze paneelgordijnen worden vervaardigd volgens jouw wensen en kunnen ook door ons worden opgezet tegen een redelijke prijs. Maak je paneelgordijnen nog effectiever door te kiezen voor verduisterende stof, zodat je alle privacy en voldoende bescherming tegen zonlicht hebt. In één van onze 150 winkels in Nederland vind je ongetwijfeld het juiste type voor jouw woning. Ben je onzeker over de wijze waarop je jouw paneelgordijnen moet inzetten of heb je behoefte aan interieuradvies aan huis? Ook daarbij assisteert Colors@Home je met genoegen! Vraag ons deskundig interieuradvies aan voor informatie over de laatste woontrends, het ontwikkelen van je eigen stijl en onze prachtige interieurdecoratie. Laat je creativiteit de vrije loop en laat je inspireren door foto’s van moderne interieurinrichting op de website van Colors@Home. Accentueer jouw favoriete plekken in huis met de juiste artikelen; haal jouw exclusieve interieurdecoratie bij de interieurspecialist Colors@Home!
Paneelgordijn detail
Paneelgordijnen
Alle raamdecoratie
  • Duo rolgordijnenRegel zelf je privacy, sfeer en daglicht met een duo rolgordijn.
  • DupligordijnenEen dupligordijn lijkt op een plissé, maar heeft twee lagen stof.
  • Horizontale jaloezieDe horizontale jaloezie is terug van weggeweest en modieuzer dan ooit tevoren.
  • Houten jaloezieHouten jaloezieën geven een natuurlijke, duurzame uitstraling aan je interieur.
  • PaneelgordijnenPaneelgordijnen komen het mooiste tot hun recht bij grote raampartijen.
  • PlisségordijnenVoor wie geen standaard ramen heeft, bieden plissés de ideale oplossing.
  • RolgordijnenRolgordijnen passen bij elke woonstijl dankzij de uitgebreide collectie stoffen waar je uit kunt kiezen.
  • ShuttersWanneer je een film kijkt die zich bijvoorbeeld in het zuiden van de VS afspeelt, dan zie je shutters voor de ramen.
  • Verticale jaloezieënDe nieuwe collecties verticale jaloezieën laten zien dat verticale jaloezieën goed passen in het interieur van nu.
  • VouwgordijnenEen vouwgordijn brengt sfeer in het interieur.
triangle